Meny
 

RITUALS SØKER BUTIKKSJEF

LES MER HER:


RITUALS COSMETICS

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, make-up, og artikler til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra fjærne Østen. Resultatet er eksklusive men rimelige produkter som gjør daglige rutiner til betydningsfulle ritualer. Kjeden ble etablert i år 2000 og har siden det utviklet seg til en internasjonal suksesshistorie med sterk vekst i Norden.

22.09.2019

Søknad med CV sendes til Via link nederst i annonsen!

Vi åpner ny butikk på Mosseporten og søker etter en erfaren butikksjef som vil være med fra start. Butikken åpner i starten av desember og du vil derfor få være med på årets beste måned når det gjelder omsetning.

DIN ROLLE

Du er ansvarlig for budsjettert omsetning, kostnader og resultat, samt for planlegging og strukturering av butikk, lager, kampanjer, utdanninger og personale. Som leder er du tillitsvekkende og du skaper en positiv stemning ved å være et forbilde som alltid er tilgjengelig i butikken. Du rapporterer til Area Manager, som er din mentor og som er den personen som hjelper deg med å vokse. Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss.

 

OPPGAVER

Som butikksjef har du totalansvar for butikkens operative og økonomiske deler. Du drives av vårt høye servicenivå og informerer våre kunder om produktene og Rituals filosofi, kunnskap du utvikler gjennom en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy.

KVALIFIKASJONER

  • Du er en erfaren selger som har hatt personalansvar og som er vant til å coache andre
  • Har du erfaring som butikksjef, alternativt som avdelingssjef innen varehandel er det et stort pluss
  • Du behersker Office-pakken
  • Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk, og at du er flink til å kommunisere
  • Du er fleksibel angående arbeidstid og kan jobbe kvelder og helger
  • Du er ærlig og med integritet

Vi tror sterkt på et `lead by example´ og at våre ledere er `hands on´ ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være `best in class´ i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en heltidsstilling i vår flotte butikk på Mosseporten rett utenfor Moss. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

TIMER PR UKE

37,5

VÅRE RITUALER

Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressfull hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.

Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert. Siste frist for å søke er den 22. september men vi kontakter kandidater fortløpende.

Ønsket oppstart: 1. november

For spørsmål om stillingen, kontakt Rituals Rekrutteringsteam på recruitment.nordics@rituals.com. For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

Per dags dato er vårt rekrutteringssystem bare kompatibelt med Google Chrome. Bruk derfor Google Chrome når du skal sende inn din søknad. Om du tidligere har laget deg en innlogging i vårt system, vennligst lag deg en ny innlogging. Alternativt kan du kontakt vår supporttjeneste på support@harver.com for å få hjelp til å slette din gamle innloggingsinformasjon og lage en ny.

 

SØK VIA LINK HER