Rituals

JULEHJELPER - MOSS - RITUALS MOSSEPORTEN

Snart er den her.. den magiske tiden på året... julen! Rituals søker julehjelper som vil gi våre kunder en fantastisk opplevelse! Bli en del av vårt juleteam!

I rollen som julehjelp i vår mest hektiske periode søker vi deg som elsker salg og service. Hos Rituals ønsker vi å gi alle våre kunder en fantastisk opplevelse i butikk og vi søker nå deg som ønsker å bli med på laget.

Du spiller en viktig rolle for å sikkerstille at våre kunder får en god og trivelig stund hos oss. Gjennom å tilby te, introdusere Rituals filosofi og svare på spørsmål om våre produkter gir du våre kunder en betydningsfull opplevelse med personlig vri.

HOVEDOPPGAVER:

Som julehjelp hos oss i julesesongen informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Julen er en magisk tid med høyt trykk i våre butikker.

Dine arbeidsoppgaver består av, sammen med ditt team, å stødig drive omsetningen og passe på at butikken er ren, ryddig og tilstrekkelig påfylt til enhver tid. Du rapporterer til butikksjefen, som er din mentor og hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Vi søker deg som gjerne har erfaring med butikkarbeid og er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
  • Du har erfaring med å jobbe med god service og du motiveres av å jobbe mot høye mål.
  • Det er positivt om du har salgserfaring innen hudpleie og/ eller makeup.
  • Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, og helger).
  • Du er en ærlig person med integritet.
  • Du må kunne jobbe hele julen inkludert romjulen.
  • Du må være over 18 år, beherske norsk og engelsk.

Du strekker deg for å bli ”best in class” i din stilling. Du er fleksibel, engasjert og motiveres av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. Utenom det så er du en god teamarbeider som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

ARBEIDSTID:

Rituals tilbyr stillinger som julehjelp, som betyr at du kontaktes ved behov. Du vil bli en del av et team med entusiastiske kollegaer. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceberiket arbeidsmiljø.

For å introdusere deg for Rituals tilbyr vi et velkomstprogram som heter 'Get Ritualized', som hjelper deg å komme i gang når du starter din karriere hos oss.

Oppstart: september/oktober

ANNEN INFO:

Om du er interessert i stillingen og din profil stemmer overens med den vi søker ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem. Send gjerne inn din søknad i dag da vi ofte intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Å finne kandidater med riktig kompetanse og verdier er veldig viktig for oss. Av denne grunn gjør vi vurdering av kandidater basert på spørsmål som du svarer på og "spillet" du går igjennom i søknadsprosessen. Vi vil være CV-løse i vår rekrutteringsprosess så derfor ønsker vi at du personlig beskriver hvorfor du ønsker å jobbe hos oss med at du svarer på våre spørsmål gjennom søknadsprosessen.

For at dine personlige opplysninger skal behandles korrekt tar vi kun imot søknader via vårt online rekrutteringssystem. Søknader via mail vil ikke bli tatt i betraktning grunnet GDPR-reglementet.

Om stillingen

Stillingstittel
Julehjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Julehjelp
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
September/Oktober

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 21:00