JULEHJELPER - MOSS - RITUALS MOSSEPORTEN

Snart er den her.. den magiske tiden på året... julen! Rituals søker julehjelper som vil gi våre kunder en fantastisk opplevelse! Bli en del av vårt juleteam!

I rollen som julehjelp i vår mest hektiske periode søker vi deg som elsker salg og service. Hos Rituals ønsker vi å gi alle våre kunder en fantastisk opplevelse i butikk og vi søker nå deg som ønsker å bli med på laget.

Du spiller en viktig rolle for å sikkerstille at våre kunder får en god og trivelig stund hos oss. Gjennom å tilby te, introdusere Rituals filosofi og svare på spørsmål om våre produkter gir du våre kunder en betydningsfull opplevelse med personlig vri.

HOVEDOPPGAVER:

Som julehjelp hos oss i julesesongen informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Julen er en magisk tid med høyt trykk i våre butikker.

Dine arbeidsoppgaver består av, sammen med ditt team, å stødig drive omsetningen og passe på at butikken er ren, ryddig og tilstrekkelig påfylt til enhver tid. Du rapporterer til butikksjefen, som er din mentor og hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi søker deg som har erfaring med butikkarbeid og er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.

Du har erfaring med å jobbe med god service og du utfordres av å jobbe mot høye mål.

Det er svært positivt om du har salgserfaring innen hudpleie og/ eller makeup.

Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, og helger).

Du er en ærlig person med integritet.

Du strekker deg for å bli ”best in class” i din stilling. Du er fleksibel, engasjert og motiveres av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. Utenom det så er du en god teamarbeider som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

ARBEIDSTID:

Rituals tilbyr deltidsstillinger som julehjelp i butikk, som betyr at du kontaktes ved behov. Du vil bli en del av et team med entusiastiske kollegaer i vår butikk i Mosseporten i Moss. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceberiket arbeidsmiljø. Arbeidstid: Oktober 2021 til januar 2022

For å introdusere deg for Rituals tilbyr vi et velkomstprogram som heter 'Get Ritualized', som hjelper deg å komme i gang når du starter din karriere hos oss.

ANNEN INFO:

For at dine personlige opplysninger skal behandles korrekt tar vi kun imot søknader via vårt online rekrutteringssystem. Søknader via mail vil ikke bli tatt i betraktning grunnet GDPR-reglementet.

Om stillingen

Stillingstittel
Julehjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Julehjelp
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
September/Oktober
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 21:00