Kid Mosseporten søker butikkmedarbeider

Kid Interiør er Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør med en butikkportefølje av ca 140 butikker i Norge

Kid Mosseporten søker medarbeider i 50% stilling.

Kid er en inspirerende og moderne butikk, med et bredt og spennende vareutvalg innen interiør. Som medarbeider er du vårt viktigste ledd mellom vår innbydende butikk og kunden, hvor ditt viktigste oppdrag er å skape gode kundeopplevelser gjennom å inspirere og å veilede.

HOVEDOPPGAVER:

Salg og kundeservice

Klargjøring til kampanje, vareplassering og varepåfylling

Annet forefallende butikkarbeid

Du vil jobbe i en levende butikk med stadige fornyelser. Dette gjør at stillingen er fysisk krevende og at hverdagen er preget av høyt tempo. Vi er derfor avhengige av dedikerte og fleksible medarbeidere som tar ansvar og som klarer å bidra med alle butikkrelaterte oppgaver.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:


Du må ønske å jobbe i butikk og med salg og ha fylt 20 år. I tillegg har du gjerne erfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du er utadvendt, finner det naturlig å ta kontakt med kundene og har et godt humør som smitter over både på kunder og kolleger. Du har det gøy når du er på jobb! Samtidig tar du ditt ansvar på alvor og sørger alltid for at oppgaver blir løst med høy standard og på en slik måte det var bestemt.

Det aller viktigste ansvaret du vil ha som butikkselger hos oss vil være å kommunisere godt med alle våre kunder. Du må derfor snakke flytende norsk for å jobbe i våre butikker.

ARBEIDSTID:

Stillingen inngår i en arbeidsplan hvor arbeidstiden er både morgen, kveld og i helger.

ANNEN INFO:

Søkere må ha fylt 20 år.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
50% stilling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Paula
Stilling
Butikkleder
Telefon
94026160
E-post
47160bl@kid.no

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 21:00