Gina Tricot

Selger GINA TRICOT!

Gina Tricot ble grunnlagt i 1997 og er en svensk motekjede som tilbyr de nyeste trendene til kvinner. I dag finnes det omtrent 150 butikker i 4 europeiske land.

Vi søker nå energiske og fleksible selgere til å jobbe ekstra i butikk på Gina Tricot. Hvis du ønsker å få en fot innenfor detaljhandelen, samtidig som du deler din lidenskap for mote og salg, er dette en flott mulighet for deg!

HOVEDOPPGAVER:

OM ROLLEN

Som ekstrahjelp blir du en viktig del av teamet vårt. Arbeidsoppgavene dine består blant annet i å gi kundene våre en god opplevelse og holde butikken organisert. En perfekt mulighet til å lære og utvikle seg i et spennende og inspirerende miljø.

HVEM ER DU?

Vi ser etter personer som er sosiale, pålitelige og klare til å ta det første steget inn i detaljhandelsbransjen. Du er positiv og opptatt av å skape en god opplevelse for kundene våre. I tillegg er du en lagspiller som er fleksibel med hensyn til arbeidstid, og kan jobbe på kvelder, i helger og i intense perioder som jul.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ønsker at du har:

• En positiv innstilling og vilje til å lære

• Fleksibilitet når det gjelder arbeidstider

• Interesse for mote og salg

HVA TILBYR VI?

Når du starter karrieren din hos oss, vil du bli ønsket velkommen inn i et team med fantastiske kollegaer. I Gina Tricot Smile Academy får du ikke bare kunnskap om selskapet og salgsteknikker – du blir også en del av et stort fellesskap og får muligheten til å knytte kontakter med andre likesinnede. Vi tilbyr en inspirerende arbeidsplass der fellesskapet er sterkt og der du virkelig kan føle deg som en del av teamet.

ANNEN INFO:

Er du rett person for denne utfordringen?

Intervjuer og ansettelse gjøres fortløpende.

Lever søknad til butikksjef eller send søknad til storemanager.415@ginatricot.com

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter behov
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen