Lindex

Visual Merchandiser Vikar ved Lindex Mosseporten

Lindex-gruppen har vokst til en familie av merkevarer som alle deler ambisjoner i tråd med vårt høyere formål – å inspirere og styrke kvinner overalt.

Har du stor interesse for mote, salg og visuell eksponering, og ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi søker Visual Merchandiser.

Din rolle i vårt team

Som Visual Merchandiser er du den visuelle eksperten i teamet.

Gjennom ditt visuelle arbeid i butikken forsterker du sortimentet, konseptet og Lindex varemerke. Ved å bygge inspirerende miljøer og finne visuelle løsninger har du en nøkkelrolle i å skape butikkopplevelse. Og fremfor alt - sammen med dine kollegaer er du der for å få våre kunder til å føle seg som den beste utgaven av seg selv.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Er dette deg?

Vi tror at du er en kreativ person med stor interesse for både mote og å møte kunder. Du har et øye for detaljer, visuelle presentasjoner, og du har den fantastiske evnen til å inspirere menneskene rundt deg. Å motivere og coache kollegene dine slik at dere sammen kan skape en inspirerende shoppingopplevelse er noe som ligger naturlig for deg.

Du trives i et miljø i endring, der du har muligheten til å utvikle deg og lære noe nytt. Du er komfortabel med å lede deg selv og å gi og motta feedbacker. Vi ønsker også at du er nysgjerrig på digitale verktøy og hvordan de kan støtte deg og dine kolleger i butikken. Dere tror på å gjøre ting sammen og motiveres av muligheten til å gjøre en forskjell. Du kjenner deg også igjen i følgende:


  • Gjennomført treårig videregående skole og/eller:
  • Erfaring fra visuell merchandising innenfor detaljhandel eller en lignende rolle innenfor servicebransjen
  • Snakker og skriver norsk og engelsk
  • Føler deg fortrolig med bruk av digitale verktøy
  • Utdanning innen visuell merchandising, erfaring fra motebransjen
  • Over 18 år

ANNEN INFO:

Stillingen er en midlertidig ansettelse med i gjennomsnitt 20 arbeidstimer per uke, med oppstart ca april 2024 og varer til og med Juli 2025

Om stillingen

Stillingstittel
Visual Merchandiser
Stillingstype
Deltid
Omfang
20 timer per uke.
Søknadsfrist
15.02.2024
Tiltredelse
oppstart ca. april
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen