Nytt på Mosseporten

Det har skjedd skjedd mye i 2021. Det pusses opp og nye butikker kommer til. Vi ønsker deg velkommen innom MOSSEPORTEN!

Mosseporten
MØTEPLASSEN MOSSEPORTEN!
Finner du noe fint? Prøv det gjerne i de nye og delikate prøverommene hos VIC.
Barbershop
Barbershop
Barbershop
BARBERSHOP!
Saturnia Garn
Saturnia Garn!

VIC!

Det skjer ting på Mosseporten! Nye butikker kommer til, andre pusser opp til det ugjenkjennelige. VIC har pusset opp og fått det nyeste konseptet. Butikken har ikke bare blitt større, men fremstår som et smykke i senteret med sin organiske fasade.

Vareutvalg er viktig, og vi kan melde om mye flotte varer hos VIC. Her tilbys det alltid et godt utvalg av tidsriktige merker og fokus på hele antrekk til både hverdag og fest.

Du finner merkevarer som BLU, Jean Paul, InWear, MAC, Donna, Va Vite, Mario Conti, Mr Capuchin, Hugo Boss, Calvin Klein og Riccovero.

Ta turen innom butikken og la deg inspirere til å finne lekre antrekk til både hverdag og fest.

Besøk VIC hjemmeside her:

Barbershop!

Vår nye barberer som åpnet vinteren 2020 Her kan gutta får en skikkelig barbering eller trimme skjegget, også selvfølgelig begge deler. Hos Barbershop er du i de beste hender og du vil garantert like, varme håndklær som omslag over ansiktet før barbering.

Her får du gode råd og veildening innen hår/ skjegg produkter som passer til ditt behov.

Barbershop har både Drop-in og timebestilling.

Følg de gjerne på Instagram for inspirasjon: Barbershop H&A Mosseporten

Bestille time? Ring: 93095655

Saturnia Garn!

Endelig har vi fått en egen strikkebutikk. Butikken finner du midt i hjertet av senteret.

I butikken finner du garn fra alle de kjente tradisjonsrike norske levrandørene, men du finner også mye spennede fra kjente leverandører i utlandet.

Er du en kresen strikker? ja da vil du garantert like deg her, da butikken har garn i de beste kvaliteter og morsomt tilbehør som, maskemarkører, målebånd, nåler og knapper for å nevne noe. Kanskje du trenger et strikenett, som er en strikkedronning verdig?

Her får du gode råd og hjelp om du skulle ha utfordringer i strikkeprosjektet, her jobber nemlig kun strikkekyndige folk. Velkommen til Saturnia Garn.

Bestill gjerne i nettbutikken her!