Lokalmiljøet

I Moss kan du velge mellom svaberg og sandstrender eller finne din egen Vansjø-vik. Velkommen til et naturskjønt og moderne kultursentrum med rik historie!

Hva kan du gjøre i Moss?

Moss kommune har mye og tilby sine turister så vel som innbyggere. Visit Østfold har derfor laget en flott oversikt som forteller deg alt som er verdt å gjøre og se i Moss.

Dersom du er et skikkelig konsertmenneske anbefales Verket Scene, dette er den foretrukne salen for konserter, eventer, konferanser, seminarer & feiringer i Moss. Med funksjonelt gjenbruk i fokus, har Verket Scene blitt en attraktiv arena med egenart, stil og sjarme.

Hvem har ikke hørt om Vestre Kjærnes Gård! Her ble opptakene av sangene med artistene fra ”Hver gang vi møtes - sesong 2” gjort med «ved-veggen» som bakgrunn. Kunne du tenke deg en overnatting på denne sjarmerende plassen?

Moss
Afternoon Tea eller picknik på Alby

Skulle du være litt mer kunstnerisk opptatt er det gode mulighet for dette! En tur i Munchs fotspor på Jeløy, en gallerirunde på Galleri F15 eller en rusletur langs stranden på Alby, kan det være ekstra moro å prøve afternoon tea på Jeløy Radio.

På lørdager dekker de opp med sitt gamle porselen på hvite duker og serverer afternoon tea med inspirasjon fra Downton Abbey-kokeboken.

På treetasjes fat får du to typer finger sandwiches, hjemmelagede scones med syltetøy og mocked clotted cream (krem og mascarpone) sammen med shortbread og assorterte petit four.

Har du lyst til å bli bedre kjent med Moss? se Visit Østfold for konsertprogrammer og alt du kan finne på i byen vår.


Velkommen til Moss!

Moss
Galleri F15
Mosseporten
Legg gjerne turen innom McDonalds når du besøker oss!

Husk å legge turen innom oss når du er i Moss! Her finner du 53 flotte butikker og vi kan friste med interiør, mat, sko og tekstilbutikker som H&M, Vic, Dorothea og mange andre. Se fullstendig oversikt over våre butikker her